Päivin huikea muutos uuteen elämäntapaan alkoi 4.6.2018. Hän oli kamppaillut ylipainon kanssa jo pitkään ja kokeillut useita markkinoilla olevia painonpudotusohjelmia.

Paastovalmennuksen aikana Päivi onnistui noudattamaan säännöllistä ateriarytmiä ja oli motivoitunut paastoon koko valmennuksen ajan. Hän kävi jopa kesken valmennuksen ruotsin risteilyllä ja hoiti ruokailut myös tänä aikana mallikkaasti.

Tärkeimmät tekijät elämäntapamuutoksen onnistumisessa olivat paaston aikana saavutettu hyvä ja energinen olo sekä nopeat vaikutukset. Nämä yhdessä toivat motivaatiota koko valmennuksen ajaksi. Tulehduksen lasku ja painonpudotuksen yhdistelmä vaikuttivat positiivisesti yleiseen jaksamiseen ja myös liikunta alkoi kiinnostaa aikaisempaa enemmän.

Intensiivinen kokonaisuus

Paastovalmennus on alussa hyvinkin intensiivistä ja vaatii elämäntapamuutosta, mutta elimiston positiivinen ja nopea vaste auttoivat jaksamaan ensimmäisen vaiheen yli. Paastovalmennuksen tiimi ja päivi olivat alussa yhteydessä useita kertoja päivässä ja jatkuva kommunikaatio sekä nopea ongelmiin puuttuminen toivat sekä motivaatiota ja antoivat tunteen, että tätä työtä tehdään yhdessä.

Vaste kiittää Päiviä hienosta kolmenkuukauden valmennusrutistuksesta, jossa hän teki huikean elämäntapamuutoksensa ja sai eväät kohti tulevaa.

CASE: Päivi

  • Sukupuoli: Nainen
  • Ikä: 43
  • Ongelmat: Insuliiniresistenssi, ylipaino, hiljainen tulehdus

Valmennusaika:

  • 4.6.2018-26.8.2018
    (3 kuukautta)

Tulokset :

  • Paino: 86,6 kg -> 73 kg (-15,70%)
  • Vyötärö: 109 cm -> 87 cm (-20,18%)
  • CRP (tulehdus veriarvo) 7.17 mg/l -> 3.36 mg/l (-53,14%)