Palvelut

24 tunnin paasto

24 tunnin paasto

24 tunnin paasto on monelle hyödyllinen ravitsemusohjelma. Se ei kuitenkaan sovi jokaiselle esimerkiksi tiettyjen sairauksien vuoksi. Ravitsemusterapeutti osaa auttaa löytämään juuri sinulle sopivan ravitsemusratkaisun. Koulutetun ravitsemusterapeutin suunnittelema paasto on turvallinen, terveellinen ja tehokas vaihtoehto, joka sopii monille.

Lue lisää aiheesta 24 tunnin paasto
Dieettiohjelma

Dieettiohjelma

Dieettiohjelma on ravitsemusterapeutin suunnittelema laihdutusohjelma, joka antaa takuulla tuloksia. Laihdutusohjelma on suunniteltu terveelliseksi, mutta tehokkaaksi. Sen avulla teet elämäntapamuutoksen ja pidät kilot pysyvästi kurissa.

Lue lisää aiheesta dieettiohjelma
Diabeteksen ruokavaliohoito

Diabeteksen ruokavaliohoito

Diabeteksen ruokavaliohoito on diabeteksen hoitoa tukeva, terveellinen ruokavalio. Oikeanlainen ruokavalio on erityisen tärkeää juuri diabeetikoille. Ruokavalion avulla voi ehkäistä ja hoitaa diabetesta. Ruokavalio on tietenkin koulutetun ravitsemusterapeutin suunnittelema ruokavalio, joten voit olla varma, että se on sinulle hyödyllinen.

Lue lisää aiheesta diabeteksen ruokavaliohoito
Arvostelut ravitsemusterapeutin palveluista

Asiakaspalautteet

Minulla on ollut ennakkoluuloja paastoja kohtaan, sillä pelkäsin nälän tunnetta. Paasto sujui kuitenkin valmiiden ohjeiden avulla helposti ja olo paaston aikana ja sen jälkeen oli erittäin hyvä. Minulla ei ollut nälkä koko aikana.

Sanna M.
24 tunnin paasto

Olen kokeillut monia dieettejä, mutta ne eivät ole tehonnee tai kilot ovat tulleet takaisin. Tämä dieettiohjelma on selvästi paras kokeilemani, sillä kilojen lähtemisen lisäksi olen käynyt läpi oikean elämäntapamuutoksen kohti terveellisempää elämää.

Lauri R.
Dieettiohjelma

Diabetekseni on pysynyt hyvin hallinnassa kun olen yhdistänyt lääkitykseen ravitsemusterapeutin suunnitteleman ruokavalion. Lisäksi oloni on nykyisin joka päivä hyvä ja energinen toisin kuin ennen. Suosittelen ehdottomasti tätä ruokavaliota muillekin diabetesta sairastaville.

Janne L.
Diabetesruokavalio
Todistetusti osaava henkilökunta

Löydät meiltä vain laillistettuja ravitsemusterapeutteja

Todistetusti osaava henkilökunta

Ota yhteyttä