Dieettiohjelma

Valmis dieettiohjelma

Valmis dieettiohjelma

Laihduttaminen ei usein onnistu itse ilman asiantuntevaa ravitsemustietoa siitä kuinka paljon tulisi syödä, mitä pitäisi ja ei pitäisi syödä sekä kuinka usein tulisi syödä laihtuakseen. Ravitsemusterapeutti osaa suunnitella toimivan ja turvallisen ohjelman asiakkaan kunnon, tarpeiden ja elämäntilanteen mukaan. Yksi ruokavaliovaihtoehto on esimerkiksi 8/16 dieetti.

Valmis dieettiohjelma on suunniteltu niin, että asiakas saa tuloksia, mutta myös tarpeeksi kaikkia tarpeellisia ravintoaineita. Eri ravintoaineet ovat tärkeitä esimerkiksi niin yleisen hyvinvoinnin, lihasten kasvun kuin rasvan poltonkin kannalta. Ravitsemusterapeutit tietävät, millainen ruokavalio on paras vaihtoehto eri tavoitteiden saavuttamiseksi. Ruokavalioon on otettava huomioon esimerkiksi oma aktiivisuus töissä ja vapaa-ajalla.

Ravitsemuspalveluidemme toimipisteenä on Tampere, mutta tarjoamme palveluitamme myös etävastaanoton kautta netissä. Voit siis ottaa ravitsemusasiantuntijaan yhteyttä mistä päin Suomea tahansa ja autamme sinua löytämään oikean ravitsemusratkaisun.

Kysy lisää

Dieettiohjelma, joka sopii juuri sinulle

Varaa ilmainen etäkonsultaatio

Dieettiohjelma tulisi aina laatia tai valita jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti sopivaksi. Toimiva dieettiohjelma vaatii oman kehon ominaisuuksien sekä omien tapojen ottamista huomioon. Esimerkiksi vähärasvainen ruokavalio sopii monille, mutta dieetissä on otettava huomioon paljon muitakin asioita kuin rasvan määrä. Ota meihin yhteyttä niin koulutettu ravitsemusterapeutti kertoo, millaisella ohjelmalla juuri sinä saat parhaat tulokset! Muista, että vaikka netti on pullollaan erilaisia valmiita dieettiohjelmia, ei kaikki niistä ole ammattilaisen laatimia, kuten meidän ohjelmamme.

Parhaat ammattilaiset tukenasi

Parhaat ammattilaiset tukenasi

Koulutetut ravitsemuksen asiantuntijat tietävät kuinka erilaiset ruoka-aineet vaikuttavat kehoon ja osaavat siten laatia mahdollisimman tehokkaan, mutta terveellisen ohjelman. Moni noudattaakin aivan liian tiukkaa tai epäterveellistä ohjelmaa, jolla voi saada näennäisesti nopeita tuloksia. Nopeiden ohjelmien avulla menetetään kuitenkin pääasiassa kehosta aivan muuta kuin rasvaa. Meidän laadukkaan ohjelmamme avulla pudotat rasvaa terveellisesti!

Ota meihin yhteyttä
Laihdutusohjelma on ollut asiakkaiden mieleen

Asiakkaiden palautteet

Olen noudattanut dieettiohjelmaa jo pitkään ja välillä jopa unohdan, että olen laihdutuskuurilla. Saan syödä paljon ja olo on koko ajan hyvä ja energinen. Kiloja on myös pois lähtenyt tasaiseen tahtiin.

Irma P.
Dieettiohjelma

Dieettiohjelman ohjeet ovat selkeät ja henkilökunnalta saa hyviä neuvoja ohjelman noudattamiseen. Olen huomannut muutoksen kehossani vaikka olen noudattanut ohjelmaa vasta vähän aikaa. Aion jatkaa tämän terveellisen ruokavalion noudattamista ja hyviä elämäntapoja.

Pekka R.
Dieettiohjelma

Olen kokeillut monia dieettejä, mutta mikään niistä ei ole toiminut ennen tätä. Olen selvästi laihtunut ja kiinteytynyt. Ohjelma on myös monipuolinen ja sopii hyvin kiireiseenkin arkeen. Suosittelen tätä ohjelmaa laihduttajille!

Ulla P.
Dieettiohjelma

Pysyviä tuloksia ammattilaisen avulla

Tarjoamme vain koulutetun ravitsemusterapeutin palveluja. Ravitsemusterapeutilla on laaja ymmärrys ruoka- ja ravintoaineista sekä ravitsemuskäyttäytymisestä. He osaavat siis laatia ohjelman, joka on terveellinen, mutta jota on myös helppo noudattaa.

Monikaan ei tiedä kuinka suuri rooli ravitsemuksella on esimerkiksi päivittäisessä energisyydessä ja jaksamisessa. Ammattilainen osaa ottaa huomioon laihdutuksen lisäksi myös sen, että ruokavalio on monipuolinen.

Ravitsemusohjelmamme on todettu toimiviksi jo monien asiakkaiden toimesta. Koulutetun asiantuntijan laatimassa ravinto-ohjelmassa onkin aina se etu, että ohjelma tähtää pitempiaikaisiin tuloksiin ja elämäntapamuutokseen, jolloin kilot eivät tule takaisin. Huonot dieettiohjelmat saattavat toimia aluksi, mutta kilot tulevat usein nopeasti takaisin – jopa korkojen kera!

Ravitsemusterapeutin laatima valmis dieettiohjelma tarjoaa tarkat ohjeet ravitsemukseen. Ohjelmaa on helppo noudattaa, eikä sen aikana tarvitse kärvistellä nälän tunteen kanssa.

Todistetusti laadukas, valmis dieettiohjelma

Sertifikaatit ja todistukset

Todistetusti laadukas, valmis dieettiohjelma

Ravitsemusterapeutti Tampere tarjoaa vain koulutetun ja osaavan ammattilaisen palveluita. Koulutettu ravitsemisalan ammattilainen ymmärtää ruoka-aineiden ominaisuuksia, ruokakäyttäytymistä sekä erilaisia syy-seuraussuhteita laihduttamisessa.

Koulutettu ammattilainen osaa ottaa dieettiohjelmassa huomioon myös esimerkiksi asiakkaan rajoitteet, allergiat ja sairaudet. Koulutettu ravitsemusterapeutti osaa myös sekä suunnitella ruokavalion että valvoa sen toteutumista.

Dieettiohjelma on todistetusti laadukas ja osaavien ammattilaisten tekemä, jonka todistavat koulutussertifikaatit ja muut todistukset. Tutustu rauhassa sertifikaatteihin, yrityksemme tarjontaan sekä tyytyväisiin asiakaspalautteisiin ennen kuin teet mitään päätöksiä. Teemme myös ilmaisia etäkonsultaatioita, joten voit pyytää meiltä apua vaikka toiselta puolelta Suomea. Voit ottaa meihin yhteyttä helposti vaikkapa tämän sivuston kautta.

Kysy lisää dieettiohjelmasta