24 tunnin paasto

24h paasto ammattilaisen ohjaamana

24h paasto ammattilaisen ohjaamana

Pätkäpaasto on tehokas tapa antaa ruoansulatuselimistölle tauko ja pudottaa painoa. Oikein suunniteltuna se on helppo ja turvallista toteuttaa, ja siksi suosittelemme, että otat ravitsemusterapeutin avuksesi paaston suunnitteluun. Ravitsemusterapeuttimme osaavat ottaa huomioon kaiken tarvittavan paastoa suunniteltaessa, ja lisäksi he voivat selvittää, sopiiko 24 tunnin paasto juuri sinulle.

Jos suunnittelet pätkäpaaston aloittamista, mutta sinulla ei ole vielä mitään tietoa siitä, miten se tulisi toteuttaa, kannattaa sinun ottaa yhteyttä meihin. Parhaimmillaan 24h paasto tuo mukanaan lukuisia terveyshyötyjä, mutta väärin toteutettuna se voi olla jopa haitaksi. Ottamalla meihin yhteyttä et menetä mitään, vaan pääset nauttimaan ammattitason neuvoista.

Toimipisteemme sijaitsee Tampereella, mutta voit ottaa meihin yhteyttä mistä päin Suomea tahansa. Tarvittaessa järjestämme tapaamiset etänä, eikä toimipisteelle tuloa vaadita missään välissä, ellet niin halua.

Kysy lisää

Suunnittele 24 tunnin paasto kanssamme

Varaa aika ravitsemusterapeutille

Kaipaatko apua pätkäpaaston suunnitteluun? Voit ottaa meihin yhteyttä hyvin matalalla kynnyksellä. Me suunnittelemme paaston kanssasi niin, että huomioimme kaiken tarvittavan, kuten energiantarpeesi, mahdolliset sairaudet ja liikuntatottumukset. Vaikka kyseessä on lyhyt paasto, tulee se aina suunnitella oikein, jotta siitä saisi kaiken hyödyn irti. Voit varata ajan ravitsemusterapeutille täysin sitoumuksetta sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro meille omista toiveistasi ja hieman omista taustoistasi. Me vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa.

Ei sitoutumista

Ei sitoutumista

Yhteydenotto meihin ei sido sinua mihinkään, ellet itse niin halua. Voit kysyä meiltä ensin tarjousta ja keskustella kanssamme omista tarpeistasi. Sen jälkeen voit rauhassa päättää, olisiko tämä sinun juttusi vai ei. Me neuvomme sinua aina mielellämme ja voit ottaa meihin yhteyttä missä elämäntilanteessa tahansa.

Ota meihin yhteyttä
Pätkäpaasto kokemuksia

Asiakkaiden palautteet

Olin kokeillut monta kertaa pätkäpaastoa itsenäisesti, mutta se ei oikein tuntunut toimivan, sillä hankin puuttuvat kalorit heti seuraavana päivänä takaisin. Ammattilaisen ohjauksessa kaikki on sujunut huomattavasti paremmin, sillä en ole ollut liian nälkäinen paastopäivän jälkeen. Suosittelen muillekin.

Annika A.
Pätkäpaasto

Haaveilin painonpudotuksesta, mutta en oikein tiennyt, miten se onnistuisi. En halunnut ruveta pitkälle laihdutuskuurille tai nähdä nälkää, joten päädyin kysymään apua ravitsemusterapeutilta. Me päädyimme yhdessä pätkäpaastoon pari kertaa viikossa, ja tähän mennessä olen pudottanut jo muutaman kilon.

Kirsi H.
Pätkäpaasto

Oloni on ollut jo pidemmän aikaa turvonnut ja luulen, että ruokavaliolla on ollut tekemistä sen kanssa. Siksi päädyin ravitsemusterapeutin puheille, joka suositteli minulle pätkäpaastoa ja teki aivan uuden ruokavalion. Tunnen itseni jo nyt kevyemmäksi, enkä malta odottaa, millaisiin tuloksiin oikein pääsen.

Mikko P.
Pätkäpaasto

Saavuta parhaat tulokset ammattilaisen johdolla

Meille on tärkeää, että voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset pätkäpaaston avulla. Siksi me järjestämme seurannan, jonka aikana katsomme yhdessä edistymistäsi.

Seurannassa käymme yhdessä läpi, miten lyhyt paasto toteutui, mikä oli vaikeaa ja mikä helppoa. Näin voimme miettiä seuraavaa paastokertaasi ja sen toteuttamista yhdessä.

Parhaimmat tulokset pätkäpaaston avulla saa silloin, kun se toteutetaan säännöllisesti. Moni suosii kahden päivän paastoa viikossa, jolloin kahtena päivänä paastotaan ja muina päivinä syödään normaalisti. Näin viikon aikana saatava kalorimäärä pysyy alhaisempana ja tuloksia saavutetaan suhteellisen pienellä vaivalla. Voit saavuttaa sen kaiken ammattilaisen ohjaamana.

24h paasto sisältää myös täysin omanlaisensa ruokavalion. Se ei siis ole ainoastaan ruoan välttämistä, vaan sen aikana syödään kevyesti, mutta oikein.

Palkkaa ravitsemusterapeutti suunnittelemaan 24h paasto

Vain laillistettuja ravitsemusterapeutteja

Palkkaa ravitsemusterapeutti suunnittelemaan 24h paasto

Ravitsemusterapeutti Tampere tarjoaa käyttöösi vain ammattitaitoisia, laillistettuja ravitsemusterapeutteja. Kaikki meillä työskentelevät ravitsemusterapeutit ovat saaneet asianmukaisen koulutuksen ja työskennelleet alalla pitkään.

Ravitsemusterapeuttimme osaavat ottaa kaikki mahdolliset sairaudet ja riskitekijät huomioon suunnitellessaan sinulle sopivaa ruokavaliota, dieettiohjelmaa, treeniohjelmaa tai vaikka pätkäpaastoa. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään, vaan voit jättää kaiken huoleksemme.

Kaikki yhteistyö kanssamme, mukaan lukien 24 tunnin paasto sekä muut ruokaohjelmat, on täysin luottamuksellista. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille, vaan kaikki jää sinun ja meidän väliseksemme. Näin kenenkään muun ei tarvitse tietää elämäntapamuutoksistasi, ellet itse niin halua. Ota siis meihin yhteyttä, pyydä tarjous ja mieti rauhassa, olisiko tämä juuri sinun juttusi.

Kysy lisää 24h paastosta