Remissio

Remissio tarjoaa laillistettujen ravitsemusterapeuttien palveluita

Remissio tarjoaa laillistettujen ravitsemusterapeuttien palveluita

Ravitsemusterapia Tampere, eli Remissio, perustettiin auttamaan terveellisessä ravitsemuksessa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Olemme erikoistuneet etenkin laihdutusruokavalioon, diabetesta hoitavaan ruokavalioon sekä paastoon. Ohjelmamme ovat erittäin laadukkaita, sillä tarjoamme vain laillistettujen ravitsemusterapeuttien palveluita. Asiantuntijoillamme on siis tarvittava koulutus, sertifikaatit ja kokemus.

Ruokavaliolla on valtava merkitys niin yleisen hyvinvoinnin kannalta kuin myös esimerkiksi eri sairauksienkin ehkäisyn kannalta. Moni ei esimerkiksi tule edes ajatelleeksi, että väsymys voisi johtua huonosta ruokavaliosta. Tarjoamme terveellisiä, tehokkaita, mutta myös takuulla vatsan täyttäviä ruokavalioita, joiden avulla teet elämänmuutoksen kohti terveellisempää arkea. Pyrimme suunnittelemaan ohjelmia, jotka tarjoavat pysyviä tuloksia ja terveellisiä elämäntapoja, joita on helppo ylläpitää myös jatkossa ravitsemusohjelman jälkeenkin.

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja jätä tarjouspyyntö

Pyydä meiltä tarjous – se ei sido sinua mihinkään

Täytä sivustoltamme löytyvä nopea yhteydenottolomake ja jätä tarjouspyyntö, niin saat arviomme siitä, millainen palvelu sopii juuri sinulle.

Tiimi ja henkilöstö

Tiimi ja henkilöstö

Ravitsemusterapia Tampere tarjoaa vain laillistettujen ravitsemusterapeuttien palveluita. Valvira myöntää Suomessa ravitsemusterapeutille oikeuden toimia laillistettuna ammattihenkilönä. Tätä nimikettä ei siis voi käyttää kuka tahansa tai missä tahansa opiskellut henkilö. Laillistetun ravitsemusterapeutin pätevyyden saa nimittäin itselleen opiskeltuaan Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnan kliinisen ravitsemustieteen pääaineessa. Ravitsemusohjelmiemme takana on siis takuulla ammattitaitoinen ihminen. Se ei ole aina itsestäänselvää netin eri ravitsemuspalveluiden kohdalla, sillä esimerkiksi pelkkä nimike ravintoterapeutti ei kerro aina siitä, onko kyseessä laillistettu ravitsemusterapeutti. Yrityksemme ravitsemusasiantuntija on kuitenkin pitkän koulutuksen saanut ammattilainen, jonka todistavat koulutustodistukset ja muut asiaan kuuluvat sertifikaatit.

Pyydä tarjous

Todistetusti laadukkaita ruokavalioita ja ravitsemispalveluita

Monet tyytyväiset asiakkaat käyttävät ja ovat käyttäneet palveluitamme. Ravitsemusohjelmamme ovat auttaneet niin laihdutuksessa, hyvinvoinnin ja energian lisäämisessä kuin jopa diabeteksen hoidossa. Monet positiiviset asiakaspalautteet kertovat siitä, että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja saaneet aikaan toivomiaan tuloksia. Voit lukea asiakkaiden palautteita ravinto-ohjelmistamme tältä sivustolta. Olisimme kiitollisia myös siitä, että jätät itse palautetta meille, jos olet käyttänyt ravinto-ohjelmiamme. Haluamme aina kuulla, ovatko ohjelmat tuottaneet tuloksia ja ovatko asiakkaat olleet tyytyväisiä ostokseensa.

Remissio palkkaa laillistettuja ravitsemusterapeutteja

Työntekijämme ovat alansa ammattilaisia

Remissio palkkaa laillistettuja ravitsemusterapeutteja

Pyydä tarjous