Diabeteksen ruokavaliohoito

Diabeteksen hoito ruokavaliolla koulutetun asiantuntijan avulla

Diabeteksen hoito ruokavaliolla koulutetun asiantuntijan avulla

Diabeetikon ruokavalio on erityisen tärkeä sairauden tasapainon kannalta. Oikeanlainen ruokavalio voi ehkäistä ja jopa hoitaa sairautta. Oikeanlaisen ruokavalion koostaminen itse voi olla hyvin vaikeaa. Koulutettu ravitsemusterapeuttimme osaa kuitenkin laatia juuri sinulle ja sinun sairauteesi sopivan ruokavalion. Tutustu seuraavaksi tarkemmin diabeetikon ruokavalioon.

Diabeteksen hoito ruokavaliolla voi mahdollistaa yhdessä lääkkeiden kanssa terveellisen ja aktiivisen elämän myös tyypin 2 diabetesta sairastaville. Älä kuitenkaan koskaan jätä pois lääkkeitäsi ilman lääkärin lupaa, vaikka noudattaisitkin ruokavaliota! Kannattaa myös muistaa, että terveellisen ruokavalion lisäksi säännöllinen ateriarytmi on myös erittäin tärkeää.

Toimistomme sijaintina on Tampere, mutta meillä on myös etävastaanotto netin kautta. Voit siis saada apuamme, olitpa missä päin Suomea tahansa.

Kysy lisää

Diabeteksen ruokavaliohoito juuri sinun tarpeidesi mukaan

Varaa ilmainen konsultaatio

Tiesitkö, että 2.tyypin diabetes on tiedossa noin 350 000 suomalaisella, mutta lisäksi noin 100 000 sairastaa diabetesta tietämättään. Diabetesruokavaliomme ei pelkästään hoida diabetesta, vaan voi myös auttaa ehkäisemään sitä. Lisäksi tämä terveellinen ruokavalio on hyödyllinen kenelle tahansa monesta muustakin syystä – olipa sairauksia tai ei. Ota meihin yhteyttä niin laadimme juuri sinulle sopivan ruokavalion, joka vie kohti tavoitteitasi, tuo hyvinvointia ja lisää runsaasti energiaa arkeesi.

Ravintovalmennusta helposti ja nopeasti

Ravintovalmennusta helposti ja nopeasti

Sinun ei tarvitse matkustaa Tampereelle saadaksemme asiantuntijoidemme apua. Toimimme netin kautta ympäri Suomen ja voitkin tulla etävastaanotolle vaikkapa omalta kotisohvaltasi. Se sopii monien kiireiseen arkeen paremmin kuin paikan päälle matkustaminen. Näin säästät aikaasi ja saat nauttia ravintovalmennuksesta sinulle mahdollisimman helpolla ja mukavalla tavalla netin kautta.

Ota meihin yhteyttä
Diabetespotilaan ruokavalio -arvostelut

Asiakkaiden palautteet

Olen noudattanut ravitsemusasiantuntijan minulle laatimaa ruokavaliota ja olen ollut energisempi kuin vuosiin. Jaksan touhuta lasten kanssa aivan eri tavalla kuin ennen ja olen myös alkanut lenkkeilemään kun energiaa riittää nykyään siihenkin.

Laura Y.
Diabeteksen ruokavaliohoito

Ruokavalion ansiosta voin nykyään paremmin kuin aikaisemmin ja sairauskin on pysynyt paremmin hallinnassa kuin ennen. Suosittelen tätä ruokavaliota kaikille diabeetikoille, jotka haluavat voida hyvin, ja aion itsekin jatkaa sen noudattamista jatkossakin.

Kalle L.
Diabeteksen ruokavaliohoito

Tarkkojen ruokavalioiden noudattaminen on minulle yleensä vaikeaa, mutta tämän diabeetikon ruokavalion noudattaminen on helppoa ja mukavaa. Ruokavalio on monipuolinen, joten kyllästymään ei pääse ja ruokavalioon sopivien annosten tekeminen on helppoa.

Pekka A.
Diabeteksen ruokavaliohoito

Kokenut ja koulutettu ravitsemusterapeutti laatii laadukkaan ruokavalion

Diabeetikon ruokavalion on laatinut koulutettu ravitsemusterapeutti, joka ymmärtää ravintoaineiden toimintaa, ravitsemuskäyttäytymistä sekä esimerkiksi erilaisia ravinnon syy-seuraussuhteita. Toimivan ruokavalion kokoaminen onkin monen asian summa.

Diabeetikon ruokavalio on suunniteltu ennen kaikkea terveelliseksi ja sairautta hoitavaksi. Se sisältää monipuolisesti tarvittavia ravintoaineita, jotta ruokavalio pysyy tarpeeksi tasapainoisena.

Ravitsemusterapeutin laatiman ruokavalion noudattaminen on helppoa, joten ruokavalion saa helposti muokkautumaan omaan arkeen sopivaksi. Ruokavalio on terveellisyyden lisäksi myös täyttävä, joten sitä noudattavien ei tarvitse kärsiä nälän tunteesta. Moni vähentääkin usein syömistensä määrää rajusti, kun parempi keino olisi keskittyä määrän sijaan laatuun.

Diabeteksen hoito ruokavaliolla voi auttaa elämään energisemmin ja aktiivisemmin. Oikeanlainen ruokavalio tuo avun moniin muihinkin sairauksiin ja ongelmiin.

Diabeteksen hoito ruokavaliolla – todistetusti laadukas ohjelma

Sertifikaatit ja todistukset

Diabeteksen hoito ruokavaliolla – todistetusti laadukas ohjelma

Ravitsemusterapeutti Tampere tarjoaa ainoastaan koulutetun ravitsemusterapeutin palveluja. Asiakkaat voivat siis olla varmoja, että saavat takuulla ammattitaidolla ja kokemuksella laadittuja ravitsemusohjelmia.

Sertifikaatit ja todistukset todistavat ravitsemisterapeutin koulutuksen ja pätevyyden. Koulutetun ammattilaisen laatimat ruokavalio-ohjelmat ovat aina varmin keino päästä ruokavalion avulla omiin tavoitteisiinsa.

Diabeteksen ruokavaliohoito ammattilaisten avulla auttaa hoitamaan sairautta, mutta terveellisellä ruokavaliolla on aina lukuisia muitakin hyötyjä. Sinulla esimerkiksi on enemmän energiaa arjen asioihin ja sydän- ja verisuonet voivat paremmin. Terveellisen ruokavalio auttaa yleensä myös pelkkää liikuntaa paremmin laihtumaan, mikäli tavoitteena on terveempi paino. Tarjoamallamme diabeetikon ruokavaliolla on siis monia etuja kannaltasi!

Kysy lisää diabeteksen hoidosta